divendres, 4 de març del 2011

El nostre compromís amb tu.

L’ajuntament és l’administració més propera a tots nosaltres, és per aquesta raó que també ha de ser la que ens sentim més nostra. Així ho entenem nosaltres i des d’Esquerra a Cabrils volem que la teva paraula es senti més forta al nostre ajuntament.

Una manera diferent de fer política.

Volem passar pàgina amb l’ajuda de tots els partits i formacions polítiques d’una manera de fer política, crispada i que ha fet allunyar a molts cabrilencs/ques de la política municipal.

Volem polítiques constructives tant des del govern com des de l’oposició. Qualsevol crítica ha d’anar acompanyada d’una proposta alternativa raonada, i si és possible, ben documentada.

Esperem que la teva participació no es limiti a exercir el teu dret al vot un cop cada quatre anys. Volem que participis en la confecció del nostre programa electoral i siguis crític amb la nostra acció al consistori. Només col·laborant amb l’elaboració del programa electoral podrem recollir la teva sensibilitat d’aquells temes que t’interessen. Des de la proximitat seguirem essent republicans i independentistes, és la nostra forma de veure el món, de veure el país, de veure les nostres viles i ciutats. Les nostres polítiques han de respondre doncs a aquests principis. Serà també amb la teva veu a través dels diferents mitjans oberts que estem engegant (el primer ha estat el blog) com podràs, també, ser crític o donar suport al nostre posicionament als plens.

Construïm xarxa ciutadana, avui participa en l’elaboració del programa, demà t’explicarem com l'implantem.

El nostre compromís.

Elaborar el programa electoral a partir de totes les propostes rebudes. Seran estudiades, valorades i respostes per l’executiva de la secció local d’Esquerra a Cabrils un cop s’hagi valorat la seva incorporació al programa i ratificat per l’assemblea de la secció local ampliada.

Traçar un full de ruta, el nostre programa electoral, que haurà estat ratificat a les urnes pels cabrilencs/ques.

Els nostres representants tindran llibertat de vot al consistori en aquelles propostes que no estiguin recollides al nostre programa o als acords de govern. Si el tema té prou rellevància, és a dir, implica una inversió important, o una modificació del pla urbanístic vigent, Esquerra convocarà una assemblea per a escoltar els veïns i veïnes de Cabrils que ens vulguin expressar llur opinió.

A través de la nostra web publicarem trimestralment l’auditoria ciutadana, l’avenç de les accions que realitzem del nostre programa de forma quantitativa, i com aquestes són escoltades i gestionades des del consistori.

Farem polítiques constructives des del consistori intentant arribar a acords amb el màxim de grups possible, sense renunciar al nostre programa.

Com a mínim un cop a l’any ens reunirem amb tots els grups, organitzacions o associacions de Cabrils per parlar d’aquells temes que els interessa, els preocupa, recollir-ne propostes i/o fer balanç parcial de les accions d’Esquerra durant la legislatura.

Aquest és doncs el nostre compromís amb tots vosaltres.