dilluns, 14 de març del 2011

Taller participatiu. Vine i explica’ns el teu projecte de poble.

El proper dissabte 19 de març a partir de les 10h es realitzarà un taller obert a tots/es els/les veïns/es de Cabrils per debatre en diferents taules, les necessitats que vosaltres creieu que té el nostre poble. Vine i explica'ns el teu projecte de poble. Sigues el/la protagonista.

Els eixos de treball seran els següents:

Joventut
Promoció local
Espai cívic i sostenibilitat
Cohesió social
Gent gran i ciutadania

Lloc: sala de fusta del C.C. La Fàbrica

Jove, tu també decideixes!

Esquerra Cabrils, a través d’aquest blog però també de les trobades que ha començat a fer i els actes que està planificant, vol crear un programa que sigui de tots els cabrilencs i per a tots, un programa complert, i complert vol dir fet entre tots.
Nosaltres, les JERC, creiem fermament en aquesta manera de fer, i escrivim aquest article per dirigir-nos a tu, jove i cabrilenc, i per dir-te que nosaltres també ens estem esforçant i ens seguirem esforçant per poder contactar amb tu, identificar els teus anhels i les teves necessitats, i trobar entre tots les propostes en matèria de joventut que ens portaran a construir, des de les petites coses, un poble gran.

Les JERC creiem que el futur l’hem de construir entre tots, per això no ens conformem en anar a votar uns representants cada quatre anys, sinó que impulsem eines perquè el jovent estigui informat, sigui crític i tingui la capacitat de participar en la vida política, social i cultural de Cabrils.

Nosaltres volem que ens ajudis a fer el programa, però des de l’ajuntament impulsarem processos participatius a l’hora de confeccionar el pla local de joventut, i també donarem suport i assessorament a totes aquelles iniciatives dels joves encaminades a avançar cap a un model de poble cohesionat, integrador, actiu i participatiu, com per exemple la nova Assemblea de Joves de Cabrils.

Finalment, només dir-vos que sentireu a parlar de nosaltres, que us farem arribar el nostre missatge encara que visqueu al darrer racó de Cabrils, i que si vols contactar amb nosaltres, envia un correu a vilassarcabrils@jerc.cat, o busca’ns al Facebook, twitter o web ( www.jerc.cat/vilassar-cabrils ).
Perquè recorda: JOVE, TU TAMBÉ DECIDEIXES!

“Tota política que no fem nosaltres, serà feta contra nosaltres” Joan Fuster