dimecres, 17 d’agost del 2011

Festa major de Santa Helena 2011

Avui comencen els actes de la Festa Major de Santa Helena, malgrat que no serà fins demà dijous 18 d'agost que es realitzarà la lectura del pregó en mig de les vacances de molts cabrilencs i cabrilenques. La Festa Major coincideix també amb l'acte de promoció més important del nostre poble, la Mostra Gastronòmica, que enguany arriba a la seva 24a. edició i permetrà fer tastets a tots aquells que ens apropem a les escoles, i mirar i comprar a les paradetes que enguany s'han posat al llarg de la riera.

Tot això just quan comença la legislatura, amb la comissió de festes portant el pes de la feina, col·laborant com sempre amb la regidoria de festes, abans encapçalada per l'Olga Enfedaque i ara per l'Oriol Gil. Hem de donar les gràcies a aquests voluntaris i voluntàries alguns dels quals porten molts anys fent que les festes a Cabrils siguin el màxim participatives possible, i que amb prou feines dormen durant aquests dies per arribar a tot arreu, i fer que tothom, grans, no tant grans i petits ens ho passem bé.

Enguany però hi haurà tres actes que cal ressaltar, el “Festival del Do”, organitzat per l'Assemblea Oberta de Cabrils i que tindrà lloc demà dijous, dia de Santa Helena entre les 10 i les 14h al parc Anselm Clavé, els “Concerts Joves” a la plaça del Mil·lenari el dissabte 20 a la nit, que organitza l'Assemblea de Joves de Cabrils en col·laboració amb la Comissió de Festes i el concurs de penyes (la Santa Penya) que es presentaran aquest vespre a la plaça de l'església, i que de forma informal havia estat impulsat per alguns joves i no tant joves del poble en la darrera edició.

Deixem doncs que brolli l'alegria i la rauxa per uns dies. Bona festa major a tothom.

Més informació:
Festival del Do http://festivaldeldo.wordpress.com/


Esquerra al butlletí municipal d'estiu.

Us transcrivim l'article del grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya - Consens per Cabrils - AM aparegut el darrer butlletí municipal.

ERC - Consens x Cabrils vol agrair-vos la confiança que ens vàreu fer a les eleccions. Malgrat no trobar-nos al govern, la nostra oposició serà constructiva, amb un doble objectiu: vetllar perquè el govern municipal expliqui les decisions que pren, fiscalitzant-lo com ens correspon i fent propostes alternatives; recolzar-lo i ajudar-lo en allò que creguem que pot beneficiar el benestar dels veïns de Cabrils. Perquè com ja vam dir durant la campanya, en aquests propers anys, els recursos seran més escassos i cal fer pinya per Cabrils. Esquerra està al costat de les persones, de les empreses i de les entitats de Cabrils, escoltant-te per poder conèixer les teves necessitats i per extensió les del nostre poble.

Hem establert diferents canals de comunicació amb tu que pots fer servir per estar informat periòdicament de les accions i opinions sobre els temes que ens afecten a tots i el que és més important, fer-nos arribar les teves contribucions, queixes i greuges que seran traslladats als organismes competents per a que puguis obtenir una resposta de les nostres institucions. Un parell d'exemples són les converses informals amb nosaltres al carrer, o la resposta a la carta entregada als regidors per l'Assemblea Oberta de Cabrils, etc. Darrerament hem traslladat preguntes al govern local i al Parlament sobre la reducció dels horaris del consultori de Cabrils o l'eliminació de les urgències de Vilassar de Dalt. Com hem dit, també es pot fer feina fora del govern. Bona Festa Major i bones vacances.

Més informació:
http://esquerracabrilstescolta.blogspot.com
http://www.esquerra.cat/cabrils
Facebook: "Esquerra Cabrils"