dissabte, 24 de desembre del 2011

Convocat de forma urgent el ple extraordinàri dels pressupostos de l'ajuntament pel 2012

Ahir divendres 23 de desembre va ser convocada la sessió extraordinària i urgent del PLE de l’Ajuntament a realitzar el proper dia 27 de desembre de l’actual, a les 20 hores, a la Sala de plens de la Casa de la Vila, per tal de deliberar i resoldre els assumptes inclosos en el següent

ORDRE DEL DIA

1.- Ratificar el caràcter urgent de la sessió

2.- Moció per l’aprovació inicial del Pressupost General de la Corporació per l’any 2012 i Bases d’Execució del mateix, que conté el propi de l’Ajuntament, el de l’Organisme Autònom Escola Bressol, el de l’Organisme Autònom Museu Municipal i els estats de previsions de despeses i d’ingressos de la societat mercantil dependent Serveis i Promocions Municipals, S.A.

3.- Moció per l’aprovació de la modificació per error material del contracte de concessió administrativa per l’execució de les obres i l’explotació d’un complex esportiu amb piscina coberta a Cabrils

4.- Moció per l’aprovació de la modificació del règim de les sessions plenàries ordinàries

5.- Moció per l’aprovació de la rescissió del conveni de col·laboració entre el Consorci Digital Mataró – Maresme i l’ajuntament de Cabrils en el marc de la Xarxa Àudiovisual del Maresme (XAM)

Article complert d'ERC-CxC-AM al butlletí d'informació municipal de l'Ajuntament de Cabrils.

Tot seguit reproduïm l'article publicat al butlletí municipal editat per l'ajuntament. Cal remarcar que per segon cop consecutiu, les formes de contacte incloses a l'article original entregat a l'equip redactor no s'han publicat al butlletí tot i la nostra reiterada insistència per prevenir aquesta situació. El regidor del grup municipal d'ERC-CxC-AM ha fet arribar una queixa al regidor de comunicació Edmon Nadal així com a la senyora alcaldessa Lina Morales per aquest doble incident.


PRIMERES PASSES DEL GOVERN CONSERVADOR A CABRILS.

Amb el pacte estable de govern conservador que va donar l'alcaldria a la Lina Morales, a hores d'ara desconeixem el programa d'actuació conjunt de govern i llurs prioritats sectorials, més enllà del repartiment de carteres, un compromís adquirit amb els ciutadans .

En el primer ple l'alcaldessa reivindicava “un canvi en les formes de treballar” i “transparència davant la foscor”. El govern ha deixat de fer reunions regulars amb l'oposició en el període entre plens i alenteix l'entrega d'informació als regidors de l'oposició. Ens assabentem de l'aparcament a la plaça de l'església a mig agost, i de les friccions amb algunes associacions del poble o de la tala d'arbres al carrer de can Tosca, a través dels veïns.

Dos plens extraordinaris s'han convocat al matí, amb una baixa o nul·la participació de veïns.

S'acumulen les oportunitats perdudes: ERC-CxC va intentar, sense èxit, que el govern retirés l'ordenança cívica i la consultés en el marc del Consell del Poble. Com a conseqüència, l'ajuntament ha rebut múltiples al·legacions.

Des d'ERC-CxC hem presentat mocions per a la defensa de la immersió lingüística en català a l'escola i per la integració a l'Associació de Municipis Independentistes. També contra el tancament parcial del consultori de Cabrils i les urgències del CAP de Vilassar: tres mesos després (nov. 2011) no tenim constància que la Generalitat ho hagi justificat suficientment a l'ajuntament.

Seguim treballant per tu.

més informació a:
http://esquerracabrilstescolta.blogspot.com
http://locals.esquerra.cat/cabrils
grup del facebook: Esquerra Cabrils
cabrils@esquerra.org

el teu regidor:
viudezcx@diba.cat
twitter: @xaviudez
dilluns laborables de 19 a 20h. a l'ajuntament


Aquest article ha patit una petita modificació d'estil, havent estat eliminades tres paraules i havent inclòs la data de la seva redacció, el novembre del 2011.