dilluns, 14 d’octubre del 2013

Èxit de la IV Botifarrada contra la Hispanitat a Cabrils (crònica de l'acte)

La IV Botifarrada contra la Hispanitat a Cabrils va ser tot un èxit d'assistència, ja que hi van participar més de 80 persones, fet que demostra que l'acte s'ha consolidat i s'ha fet un lloc dins del calendari popular cabrilenc. Des de l'organització agraïm l'assistència de totes les persones que van venir i valorem com un encert el canvi d'emplaçament del Mil·lenari (on s'havia fet altres anys) al Parc Anselm Clavé, més cèntric i acollidor.

Enguany hi han assistit els diputats d'ERC al Parlament Pere Aragonès i Oriol Amorós. Aragonès va parlar sobre el procés d'independència i va instistir que "encara que ells no ho vulguin entendre, aquest procés l'impulsa la gent, creix des de baix cap a dalt, i part de la burgesia governant s'hi ha afegit més a contracor que no pas voluntàriament" i també va dir que "la gent d'ERC som els que millor defensem aquells que s'han manifestat avui pacíficament en defensa de la unitat d'Espanya - els feixistes i racistes no, per ells cap respecte-, perquè els donarem l'oportunitat de votar, i podran votar 'NO' si així ho volen fer". Per la seva banda Amorós va explicar que "guanyarem perquè la catalanitat és una identitat-projecte moderna, integradora i oberta a tothom, que mira el futur, mentre que la hispanitat és tancada, viu de les glòries del passat i no té projecte de futur".

Finalment, en David Barnet, portaveu de les JERC Vilassar-Cabrils, va cloure l'acte dient que "l'any que ve prepararem una Botifarrada encara més grossa, perquè serem molts més, però d'aquí dos anys ja no la farem, perquè ja serem independents". També va reflexionar que "demà tindrem dues imatges del 12-O, una que sortirà a tots els diaris amb els fatxes liant-la a BCN i una altra que recordarem nosaltres que serà la gent de Cabrils fent un dinar de germanor i expressant pacíficament la voluntat de construir la República Catalana".

La IV Botifarrada contra la Hispanitat de Cabrils s'emmarca dins de les Jornades contra la Hispanitat que organitzen cada any les JERC del Maresme i el Barcelonès Nord, i que enguany han consistit en una acció reivindicativa davant de la caserna de la Guàrdia Civil a Premià de Mar, una passejada històrica pels Carrers de la Vergonya de Mataró, una parada informativa a Sant Adrià, una pintada de mural a Tordera i una cercavila i lectura de manifest a Badalona. 

Visiteu la web de les JERC Vilassar - Cabrils a http://locals.jerc.cat/vilassar-cabrils/actualitat

diumenge, 13 d’octubre del 2013

Nou article del butlletí municipal. ERC-CxC-AM presenten al·legacions al POUM de Cabrils.

Com ja va sent habitual, la regidoria de comunicació ens ha fet conèixer la propera publicació d'un nou butlletí municipal. La data màxima d'entrega fou el 27 de setembre de 2013. Us avancem el nostre escrit.

ERC-CxC-AM presenten al·legacions al POUM de Cabrils.

El grup municipal d'ERC – Consens x Cabrils – AM ha presentat cinc al·legacions a l'aprovació inicial del POUM per oposar-se al creixement desmesurat i a la redefinició del nostre poble en els propers anys.

Com ja va anunciar el portaveu del grup municipal, Xavier Viudez, Esquerra i Consens x Cabrils han presentat un conjunt d'al·legacions per denunciar la nostra disconformitat en diversos aspectes aprovats inicialment durant el ple del passat 18 d'abril. Aquestes fan referència a la nostra:
  • Oposició a les construccions de 400m2 o més amb una única partició horitzontal de dimensions desiguals.
  • Oposició a la creació de nous polígons industrials.
  • Reestructuració de les futures Zones Verdes.
  • Oposició a l'edificació de cases unifamiliars de protecció oficial.
  • Oposició a la reubicació de la benzinera de Cabrils.

i reflecteixen el nostre compromís amb Cabrils i els seus veïns en base al nostre programa electoral. El text complert, presentat al registre d'entrada del consistori, el trobareu a la següent ubicació: http://locals.esquerra.cat/cabrils/document/4414

Esquerra ha fet un recull de les incidències a la via pública que ha informat als serveis tècnics municipals. Podeu seguir-ne l’evolució i l’estat de resolució a través de http://esquerracabrilstescolta.blogspot.com/2013/04/viapublica.html  Envieu-nos per correu o per les xarxes socials una foto i la ubicació de les que detecteu. Les farem arribar al consistori i en farem un seguiment per a la seva ràpida resolució. Més Informació

al nostre blog http://esquerracabrilstescolta.blogspot.com.es/search/label/POUM


al nostre grup de Facebook Esquerra Cabrils

 
i a Twitter @ERCCabrils