dijous, 6 de març del 2014

Nou article del Butlletí Municipal. Tot just a tocar del darrer any de legislatura

Junts podem construir un bon projecte col·lectiu
Us presentem el nou article del grup municipal d'ERC-CxC-AM que apareixerà al Butlletí Municipal de l'Aj. de Cabrils properament, en el qual us convidem a participar en la vida pública i a col·laborar en la renovació del nostre projecte col·lectiu pels propers anys. 

TOT JUST A TOCAR DEL DARRER ANY DE LEGISLATURA
Xavier Viudez i Cardona

Estem entrant al darrer any de legislatura. D'aquí a les eleccions el govern ens vendrà i magnificarà qualsevol fita, o ens presentarà com a propi allò que altres ja van iniciar o pel què altres han lluitat i reclamat. Un exemple serà el començament de la construcció del nou edifici de l'IES Cabrils on tota la comunitat educativa i tots els partits hem estat al peu del canó.

Esquerra ha optat per construir des de l'oposició. Aportar propostes i ajudar les entitats i veïns en tot allò que ha estat al seu abast, dins i fora del ple. Continuem fent-ho, reunint-nos, escoltant-vos i facilitant l'assoliment dels objectius col·lectius.

Hem estat molt crítics en el fons, però molt correctes en les formes, cap a l'actuació d'aquest govern municipal de CiU, PP i la regidora no adscrita (exPP). I volem continuar treballant d'aquesta manera, de forma respectuosa i honesta.

Els propers mesos se'ns gira més feina. No només la feina de proposar temes engrescadors i fiscalitzar les poques propostes d'un govern gestor, sinó també per explicar i fer-vos conèixer què hem fet. I renovar el nostre projecte per a Cabrils. Per això necessitem la vostra col·laboració. Cabrils és molt divers, empresaris, professionals liberals, comerciants, paletes, mestresses de casa, gent gran, joves, persones en actiu, aturats, etc. És per tot això que Esquerra continuarà prop de vosaltres, més encara si cal, en els propers mesos. Volem que les vostres propostes, experiències i bones pràctiques ens les feu arribar, les consensuem i les intentem posar en pràctica. Us necessitem per a repensar què volem ser com a comunitat els propers anys. Si vols col·laborar amb nosaltres, escriu-nos a cabrils@esquerra.org o bé truca'ns al 677572211. Esquerra Cabrils t'escolta.

Més informació al nostre blog http://esquerracabrilstescolta.blogspot.com, a Facebook: el grup "Esquerra Cabrils" i a Twitter @ERCCabrils