dimecres, 26 de març del 2014

Ordre del dia del ple ordinari del 27 de març de 2014, a les 20:30h

Ha estat convocada sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament per al proper dijous 27 de març de 2014 a les 20:30h a la Sala de Plens de la Casa Consistorial per tal de resoldre els assumptes inclosos en el següent

 ORDRE DEL DIA

1.- Aprovar l'esborrany de l'acta de la sessió plenària ordinària de data 30 de gener de 2014 i l'acta de la sessió extraordinària i urgent de data 24 de febrer de 2014.

 I. Part resolutiva de la sessió.

2.-  Dictamen que proposa l'aprovació definitiva del conveni urbanístic promogut entre l'Ajuntament de Cabrils i els promotors senyors Badia.

3.- Dictamen que proposa l'aprovació inicial, per segona vegada, del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Cabrils.

4.- Dictamen que proposa l'aprovació de l'adequació retributiva del personal tècnic auxiliar de la biblioteca municipal.

5.- Dictamen que proposa l'aprovació definitiva de l'Ordenança municipal de sorolls de l'Ajuntament de Cabrils.

6.- Dictamen a proposta del grup municipal de CiU, sobre l'ús de dades del padró municipal per a la celebració d'una consulta sobre el futur de Catalunya.

7.- Dictamen, a proposta del grup municipal d'ICV-EUiA, en defensa del dret a una maternitat lliurement decidida.

8.- Donar compte dels informes d'intervenció i tresoreria municipals sobre el compliment de la llei de morositat a l'Ajuntament de Cabrils.

II. Part no resolutiva de la sessió.

9.- Mocions d'urgència

10.- Donar compte de les resolucions dictades per l'alcaldia, i dels acords adoptats per la Junta de Govern Local des de la darrera sessió.

11.- Precs i preguntes.