dijous, 24 d’abril del 2014

Ordre del dia del ple extraordinari i urgent del 28 d'abril de 2014, a les 19:30h

Sessió Plenària del Parlament Europeu
Dilluns dia 28 d'abril de 2014, a les 19:30h, al saló de plens de l'ajuntament de Cabrils, es realitzà la sessió extraordinària i urgent del Ple de l'Ajuntament amb el següent:

ORDRE DEL DIA:

1. - Ratificar el caràcter urgent de la sessió.

2. - Sorteig dels membres de les meses electorals per a les eleccions al Parlament Europeu del 25 de maig de 2014.

3. - Resolució del recurs de reposició interposat pel Sr. Alejandro Rusiñol Mendoza contra l'acord de Ple sobre l'ús de les dades del padró municipal per a la celebració d'una consulta sobre el futur de Catalunya.

4. - Resolució del recurs de reposició interposat pel Sr. Alfred Serrano Mora contra l'acord de Ple sobre l'ús de les dades del padró municipal per a la celebració d'una consulta sobre el futur de Catalunya.

5. - Iniciar la tramitació per a celebrar una consulta popular sobre la utilització de l'espai que ocupa la zona d'estacionament dels Horts de la Santa Creu. 

6. - Revocació i nomenament de representants de la corporació en òrgans col·legiats competència del Ple.

7. - Donar compte del Decret 297/2014, de 7 d'abril, pel qual es revoca la segona tinença d'alcaldia i competències delegades.

8. - Donar compte del Decret 297/2014, de 7 d'abril, pel qual es nomena la segona tinença d'alcaldia i competències delegades.