dimarts, 5 d’agost del 2014

Ple de juliol 2014. Donar compte de les resolucions dictades per l’alcaldia, i dels acords adoptats per la Junta de Govern Local des de la darrera sessió.

ACTA DE LA JUNTA DE GOVERN NÚMERO 10/14 DEL 13 DE MAIG DE 2014

1. Punt 7.- Adjudicació contracte del servei de difusió d’informació municipal mitjançant canal televisiu de TDT.  

El contracte signat és per 4 anys. Aquesta decisió condiciona les decisions del futur govern de Cabrils, i el pressupost de comunicació, sense el consens suficient de les forces polítiques del consistori.

La Sra. Morales assenteix quan afirmem que la durada condiciona el futur govern però afegeix que normalment la durada dels contractes els signa el govern de CiU i la regidora no adscrita són per 4 anys. Això però es contradiu amb la resposta que realitzarà uns minuts més tard quan al ser preguntada pel

2. Punt 12.- Adjudicació contracte menor de serveis per al manteniment i desenvolupament de la pàgina web municipal. 

Ens respondrà el govern que han signat el contracte només per un any.

El criteri seguit per a escollir la nova empresa contractada segons el Sr. Nadal és doble: acompleixen els requisist que exigeix el consistori, i acompleix la component preu, el mateix import que es pagava a l'empresa sortint. Posteriorment el govern ens informa que no ha demanat altres pressupostos, ni que el nou proveïdor formés part dels preguntats a la selecció anterior. El govern considera que l'adjudicació a aquesta empresa està justificada per altres feines realitzades.

Exemples anteriors per l'Ajuntament han estat l'App de Cabrils Ara o el servei d'informació d'incidències a la via pública mitjançant la mateixa App. Ambdós van patir reiterades demores d'entrada en correcte funcionament. 

ACTA DE LA JUNTA DE GOVERN NÚMERO 12/14 DEL 10 DE JUNY DE 2014

3. Punt 16.- Adjudicar el contracte menor de serveis per a la realització d’una Relació de Llocs de Treball. 

La contractació de l’empresa AV Recursos Humans que va elaborar la relació de llocs de treball de la Corporació l’any 2007, ara fa 7 anys, ha estat realitzada directament pel consistori. Malgrat que la Diputació de Barcelona disposa al seu catàleg de serveis de dos ajuts específics sobre el tema:
  • Els instruments de planificació, gestió i desenvolupament de recursos humans, i 
  • L’Anàlisi estratègica de les plantilles de personal 
que tenen una relació directa amb l’objectiu que s’ha marcat el govern. Aquest justifica la seva elecció per la urgència per acomplir un acord amb els treballadors del consistori a tenir-lo finalitzat al setembre d'enguany i al fet que segons el govern, la Diputació de Barcelona no només no aprofita els projectes realitzats anteriorment sinó que tampoc hauria contractat l'empresa que interessa al consistori. En cap moment el govern ens indica ni que ho hagi preguntat ni negociat amb la Diputació, quedant el dubte obert.