divendres, 10 d’octubre del 2014

Nou article del butlletí municipal. Què en saps d'això?

Han passat dos plens des del darrer article al butlletí. Al primer vam forçar el debat sobre l’educació a Cabrils ja que el curs va finalitzar i la regidoria d’Educació va publicar un escrit de balanç del curs que no reflectia la realitat. Al maig el Departament d’Educació va donar a conèixer el redimensionament de l’IES Cabrils: no només no ofertarà el batxillerat sinó que tampoc el dimensiona pel futur al nou edifici, que es preveu iniciar a finals d’any. En paral·lel, es coneixia la disminució de línies en diferents franges educatives: es passaria de 3 a 2 línies de 1r d’ESO; a les escoles públiques es reduiria de 3 a 2 línies de P3 en total, una a cada escola; i a l’escola bressol es reduirien els grups de P2, arribant així a la ràtio màxima d’ocupació. El resultat? S’impedeix que totes les famílies accedeixin a l’escola desitjada. Les AMPAs han protestat però les seves reivindicacions no s’han escoltat. Passen coses, però el govern no ens les explica. No volem propaganda al butlletí, volem informació.

Al segon ple, ERC va proposar a la resta de grups una moció per la millora en la qualitat del transport públic a Cabrils. Es va negociar i es va aprovar per unanimitat. La moció presentada aposta per restituir el C12 fins a les 23h, i buscar fórmules per ampliar les hores punta i reduir els temps d’espera per aquesta línia. Esquerra afegí posteriorment una altra proposta: reestructurar la línia C18, poc utilitzada, per a reforçar en l’horari de més afluència la C12. Una aposta amb la que guanyarien la majoria d’usuaris, i també les arques municipals.

I acabem dient que el 9N volem votar. Ara és l’hora de ser consultats! Avui falten 30 dies per la nostra cita amb les urnes. Segueix-nos a http://esquerracabrilstescolta.blogspot.com , Facebook i Twitter.