dimecres, 25 de març del 2015

Ordre del dia del ple ordinari del 26 de març de 2015

Ha estat convocada la sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament per al proper dijous 26 de març de 2015 a les 20:30h a la Sala de Plens de la Casa Consistorial per tal de resoldre els assumptes inclosos en el següent ORDRE DEL DIA:

1.- Aprovar l'esborrany de l'acta de la sessió plenària ordinària de data 29 de gener de 2015.

I. Part resolutiva de la sessió

2.- Dictamen d'aprovació inicial del mapa de capacitat acústica del municipi de Cabrils, el qual formarà part com Annex de l’Ordenança Municipal de Sorolls.

3.- Dictamen d'aprovació definitiva i resolució d'al·legacions de la modificació de l’Ordenança municipal reguladora de la tinença d'animals.

4.- Dictamen d'aprovació inicial del Conveni amb l'Arquebisbat de Barcelona i la Parròquia Santa Creu de Cabrils per promoure la reconstrucció i rehabilitació de l'orgue.

5.- Dictamen de nomenament del Jutge de Pau titular de Cabrils.

6.- Dictamen d'aprovació inicial de la Relació de Llocs de Treball de l'Ajuntament de Cabrils.

7.- Dictamen d'aprovació de la modificació de Crèdits per Finançar Despeses Corrents amb Càrrec a Operacions de Crèdit, Modalitat de Crèdit Extraordinari, de Conformitat amb l'Ordre EHA 3565/2008, de 3 de desembre, per la qual s'aprova l'Estructura dels Pressupostos Locals.

8.- Dictamen per la concessió de drets funeraris del cementiri municipal de Cabrils.

9.- Dictamen en suport a l'esport català.

II. Part no resolutiva de la sessió

10.- Mocions.

11.- Donar compte de les resolucions dictades per l'alcaldia, i dels acords adoptats per la Junta de Govern Local des de la darrera sessió.

12.- Precs i preguntes