dilluns, 25 de maig del 2015

Resultats de les eleccions municipals del 24M2015 a Cabrils

Convergència i Unió ha guanyat les eleccions municipals a Cabrils. Amb el 35,79% dels vots (1039 vots) ha obtingut 6 dels 13 regidors del consistori. La gran sorpresa de la jornada ha estat novament Esquerra Republicana de Catalunya que ha passat d’1 regidor el 2011 a 4 regidors. Amb el 26,70% dels vots (775 vots) ha estat la formació que ha crescut més respecte les anteriors eleccions municipals. La resta de regidors han quedat distribuïts als MUC (10,92% i 317 vots), PSC (9,13% i 265 vots) i PP (7,99% i 232 vots) amb 1 regidor cadascun. ICV-EUiA i Cabrils 1714 no tindran representació en aquesta legislatura.

Esquerra ha gaire bé quadruplicat els seus vots respecte les eleccions de 2011, i superat el seu millor resultat en nombre de vots obtingut a les darreres eleccions al Parlament Europeu de 2014 amb 744 vots.

Volem des d’aquí agrair a tot l’equip de campanya d’Esquerra, tots els membres de la llista, les persones que ens han donat suport i han col·laborat amb nosaltres els darrers anys, i molt especialment a totes les persones que ens heu votat. Una nova etapa s’enceta amb un magnífic equip, molt format i amb una gran il·lusió i capacitat de treball, amb l’objectiu d’obtenir l’alcaldia del nostre poble tan aviat sigui possible i portar a terme els nostres projectes.











La configuració del consistori queda format per:

ERC: Xavier Viudez i Cardona, Raül Serra i Fabregà, Maite Viñals i Clemente, Laia Ferrer i Sellés.
CiU: Abelina Morales i Serra, Oriol Gil i Tomàs, Isabel Tamboleo i Villalobos, Francesc Xavier Badia i Campos, Marta Gómez i Pons, Manel Pérez i García.
MUC: Miguel Doñate i Sastre.
PSC: Peter A. Oberlee.
PP: Carme Torres i Cassany.


I al Maresme (text del CCM):

ERC desbanca CiU com a primera força política al Maresme

El nou mapa polític que ha deixat aquest 24 de maig ha modificat la correlació de forces al Consell Comarcal del Maresme. ERC ha desbancat CiU i s'ha situat com a primera força amb una representació de 9 consellers/es (en tenia 4). CiU, ha passat de 12 consellers/es a 9. El PSC passa de segona a tercera força amb 6 representants. La CUP dóna un important salt i passa d'1 a 3 representants. El PP pateix l'arribada de Ciutadans. Els populars es queden amb 2 representants i Ciutadans entra al CCM amb 2 consellers/es. De la seva banda, ICV manté els 2 representants.

Podeu veure els resultats en nombre de vots, regidors i percentatges CLICANT AQUÍ